Taller de cocina del Grupo 7: Receta de Navidad de Argentina

RECEPTES DE NADAL

Qui la porta? El Benja

D’on és? D’Argentina

Títol de la recepta: Pan dulce

INGREDIENTS:

- 3 ous.

- 1 cullerada de vainilla.

- 300 cc de llet.

- 100gr de llevat.

- 1 tassa de sucre.

- ratlladura de llimona.

- ratlladura de taronja.

- 1Kg de farina.

- 100gr de mantega.

- 250gr de fruits secs.

ELABORACIÓ:

1- En un bol posar 300cc de llet, el sucre, la vainilla, la pela de llimona, taronja i la mantega desfeta. Barrejar-ho bé.

2- Posar els ous.

3- Fer una corona amb 800gr de farina. Al mig hi posem la barreja anterior i el llevat. Fer una massa i deixar-la reposar 30 minuts.

4- Tornar a amassar i esperar 30 minuts més.

5- Estirar la massa amb un corró i posar els fruits secs. Barrejar.

6- Fer un pa gran i deixar-lo 45 minuts.

7- Posar-ho al forn.