RECEPTES DE NADAL
Qui la porta? El Benja
D’on és? D’Argentina
Títol de la recepta: Pan dulce
INGREDIENTS:
- 3 ous.
- 1 cullerada de vainilla.
- 300 cc de llet.
- 100gr de llevat.
- 1 tassa de sucre.
- ratlladura de llimona.
- ratlladura de taronja.
- 1Kg de farina.
- 100gr de mantega.
- 250gr de fruits secs.
ELABORACIÓ:
1- En un bol posar 300cc de llet, el sucre, la vainilla, la pela de llimona, taronja i la mantega desfeta. Barrejar-ho bé.
2- Posar els ous.
3- Fer una corona amb 800gr de farina. Al mig hi posem la barreja anterior i el llevat. Fer una massa i deixar-la reposar 30 minuts.
4- Tornar a amassar i esperar 30 minuts més.
5- Estirar la massa amb un corró i posar els fruits secs. Barrejar.
6- Fer un pa gran i deixar-lo 45 minuts.
7- Posar-ho al forn.