LA NOSTRA RECEPTA
TÍTOL: Els bunyols del Grup 6
INGREDIENTS:
125g de llet
125g d´aigua
110g de mantega
1 polsim de sal
1 polsim de sucre
150g de farina
3 ous
sucre per empolsar
ELABORACIÓ:
1. Agafem l’olla i posem al foc. Posem la llet, l’aigua i la mantega i barregem bé.
2. Posem la sal, el sucre i la farina i barregem bé a l’olla.
3. Posem l’ou i barregem bé i repetim 2 vegades més.
4. Mirem si la massa ja està.
5. Agafem l’olla i posem l’oli. Posem l’olla al foc.
6. Agafem la mànega i posem la massa a dins.
7. Apreta la mànega i talla la massa quan la massa cau a l’olla de l’oli.
8. A l’olla fregeix la massa. La massa fregida s’infla i ja és un bunyol.
9. Agafem la safata i empolsem els bunyols amb el sucre.
Bon profit!!! i Bona Setmana Santa a tots!!!